Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış katkısızlamanın tarafı düzen yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör altına aldatmaınması kolaylaşır ve henüz fazla ziyan vermesi önlenir.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı doğru suhuletle açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Kuşkusuz bu kadar çok seçenek derunin bir bedel seviyesi lütfetmek mecburiyet. Kolay tutalım ve aşağıdaki özelliklere sahip ölçünlü çelik yangın kapısı hakkında işşgelgel:

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda ifade tamlanan noktalarda belli başlı müddet ısı ve yalım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir binası vardır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect Yangın Çıkış Kapısı once you reload the page.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde işlem adımları çoğu kez şunları kucakerir:

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan yangın kapısı kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı nasıl hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları organize bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının Yangın Merdiveni Kapısı yoklama edilmesini derunerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page