Hakkında herşey yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Göreceksiniz ki bu mertebe yüksek nitelikli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Kaçış için kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve başka kuruluşlarda 125 mm’ den az gayrimümkün.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride mahsur kalabilir.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, müsait fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en cesim kazanımı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız nahiye kadar) ve size geliştirilmiş ve elan zatî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken henüz esen bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın serlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet süresince fenomen yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gene yalnızca 6 dakikalık endamsız bir sürede kucakın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla yapıların sineindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olur. En âlâ dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Yaşama kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin Yangın Çıkış Kapısı rolü çok büyüktür.

Sertifikasız yangın bapları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page